Čím se řídit při výběru EMSzero ?

Přístroje EMSzero rozdělujeme do několika skupin. Podle toho si následně můžete vybrat, který je právě ten vhodný pro vás. Rozdělení přístrojů je pak následně do verzí Mini, Portable, Classic, Pro a Ultra. Všechny tyto přístroje jsou si podobné svým výkonem i určením, rozdíl je pak v ceně a možnostech. 

  • EMSzero Mini je menší kompaktní stroj, který je nejlevnější z celé řady a je přibližně stejný svým výkonem jako větší model Portable a nebo Classic. Mini se liší především možností zapojení rukojetí, kde díky menšímu tělu lze zapojit jednu rukojeť a nebo jednu inkontinenční podložku. Vhodný je pro domácí účely a nebo do menšího salónu. 
  • EMSzero Portable je jeden z nejprodávanějších v této řadě, vyniká především kompaktními rozměry a stejným výkonem jako verze Classic. Portable lze využít až se dvěma či čtyřmi rukojeťmi (záleží na modelu) a nebo inkontinenční podložkou. Vhodný je především do menších salónů a nebo domácnosti.
  • EMSzero Classic je vůbec ten nejoblíbenější mezi širší veřejností. Jeho nespornou výhodou je fakt, že se jedná o samostatně stojící zařízení s možností zapojení čtyř rukojetí a nebo až dvou inkontinenčních podložek. Jeho cena je úměrná jeho využití, které se hodí především do wellness, salónů a nebo posiloven. 
  • EMSzero Pro a Ultra jsou poté zástupci té nejvyšší a nejvýkonnější řady. Jejich cena je trochu vyšší nežli je tomu u verze Classic. Jejich výhodou je poté novější design, větší a barevnější display na ovládání a větší výkon. Možnosti zapojení jsou stejné jako u verze Classic, kde lze zapojit až čtyři rukojeti a nebo dvě inkontinenční podložky. 

 

  • Při výběru vhodného stroje je důležité jeho primární využití. Pokud plánujete procedury komerčně, je vhodný stroj Classic či Portable, ten je dostatečný svým výkonem a rovněž vám nabídne možnosti využití více rukojetí. 
  • Při výběru do domácích podmínek je vhodný Mini, Portable či Classic.  U výběru Mini se můžete poté spolehnout na velmi kompaktní přístroj, který se lehce skladuje a zároveň vám nabídne na jednu rukojeť stejný výkon jako Portable či Classic. Různé typy rukojetí lze pak dokoupit, kompatibilní jsou všechny námi nabízené a i ty, které se využívají pro ostatní modely. Portable vám poté nabídne kompaktní rozměry s možností zapojení až dvou či čtyř (v závislosti na modelu) rukojetí. Classic vám nabídne stejné možnosti jako Portable avšak ve větším těle, tahat jej nemusíte, Classic verze má vždy pojízdná kolečka.
  • Při výběru do většího wellness či salónu a nebo fit center je vhodný přístroj Pro či Ultra, tyto přístroje vynikají dlouhou životností a jsou určeny převážně pro komerční účely, jejich pořizovací cena je o něco málo vyšší než u verze Classic, avšak tyto přístroje jsou navrženy tak, aby zvládly masivní příval klientely. Zapojení a fungování přístroje je pak stejné, jako u verze Classic. 

Rukojeti se dělí na dva typy podle použití. Rukojeť s madlem, ta se využívá převážně na bříško či zadeček. Rukojeť zahnutá, ta je s pásem a používá se na hýždě, lýtka a nebo paže. 

U každé nabídky jsou vždy rukojeti obsažené v balení vypsané. Nabídky jsou kombinované a je možné zakoupit například stroj EMSzero Mini s oběma typy rukojetí a inkontinenční podložkou. To samé platí pro stroje Portable (dle jejich modelu). Model Classic a Pro a Ultra jsou vždy s dvěma typy rukojetí po páru. Inkontinenční podložku je možné přikoupit již v setu a nebo samostatně.